Hur man handlar med eToro

En fallstudie: Hur handlar man Amazon på 5 minuter med eToro?
Låt oss ta ett snabbt exempel på hur enkelt det är att handla med eToro: Låt oss säga att du vill handla med Amazon och dra nytta av de 0 % provisioner som erbjuds av eToro. På mindre än 5 minuter kan du skapa ett konto och köpa dina Amazon-aktier:

1. Först och främst måste vi skapa ett konto hos eToro.com.

Det är helt gratis och du kan logga in med ditt Google- eller Facebook-konto.

> Gå till eToro.com för att öppna ett konto helt gratis <
Juridisk ansvarsfriskrivning och risk: eToro är en plattform som erbjuder CFD- och icke-CFD-produkter. 68 % av kontona för privata investerare förlorar pengar när de handlar med CFD:er hos denna leverantör. Du bör överväga om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat. Den presenterade handelshistoriken är kortare än fem hela år och kan vara otillräcklig för att fatta ett investeringsbeslut.

2. Vi deponerar medlen för att investera
När du har skapat ditt konto kommer du till huvudskärmen där du ser en blå knapp i det nedre vänstra hörnet: “Deposit Funds”.

Hur man handlar med eToro steg 1
Om du klickar på den här knappen kommer du att få en dialogruta där du måste ange det belopp du vill sätta in och vilken betalningsmetod du vill använda:

Handla med eToro steg 2
Med eToro kan vi sätta in pengar direkt med kreditkort eller Paypal. Dessutom kan vi göra insättningar via SEPA-överföring, bland andra tillgängliga metoder.

 

3. Investera i en tillgång som du själv väljer
När du har pengar tillgängliga skriver du “Amazon” i sökfältet ovan och eToro tar dig till företagets webbplats. Där klickar du på “Trade” och följande dialog öppnas:

investera i eToro steg 3
Nu behöver vi bara ange det belopp vi vill investera i Amazon och klicka på “Place Order”. Inom några ögonblick ser du aktierna på ditt konto. Som du kan se i det här exemplet är hela processen intuitiv, snabb och mycket smidig.

 

Tillgängliga produkter: Vad kan du handla med på eToro?

eToro erbjuder ett brett utbud av produkter som du kan investera i, bland annat aktier, ETF:er, kryptovalutor och forex. Låt oss ta en titt på de mest populära produkterna och de fördelar de erbjuder investerare:

Aktier med 0 % provision
Utan tvekan eToros flaggskeppsprodukt: 0% provisionsfria (0%) aktier för köp och försäljning av värdepapper. Det innebär att du på eToro kan investera i amerikanska, europeiska, asiatiska, mellanösterns och naturligtvis spanska företag – utan att betala någon provision.

Provisionsfria aktier på eToro
eToro har genom att erbjuda aktier till sina kunder med 0 % provision vunnit enorm popularitet och har mer än 20 miljoner användare över hela världen. (Rättsligt meddelande: Ditt kapital är i fara. Andra avgifter tillkommer. För mer information, besök etoro.com/trading/fees).
eToros portfölj av företag att investera i är enorm. Även de mest avancerade investerarna hittar dolda pärlor för att maximera sina vinster: vi kan investera i innovativa asiatiska företag (t.ex. Xiaomi), stora europeiska koncerner (t.ex. Audi-Volkswagen), oljebolag i Mellanöstern, alla stora amerikanska företag (Facebook, Google, Apple, Netflix ….) och många fler.